Home Uncategorized Ushtria e Kosoves do te ket edhe një sistem të avancuar të...

Ushtria e Kosoves do te ket edhe një sistem të avancuar të armatimit

46
Advertisement

Forca do të jetë e pajisur me sisteme armatimi për të realizuar misionin kushtetues, përkatësisht mbrojtjen e sovranitetit dhe integritetit territorial, keto jan tanke

Për të mbështetur institucionet e Republikës së Kosovës gjatë situatave të ndryshme emergjente, e gatshme dhe e furnizuar për të marrë pjesë në operacione ndërkombëtare të mbështetjes së paqes dhe operacione ndërkombëtare humanitare