Home Uncategorized Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose...

Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shumë fëmijë

73
Advertisement

Ndahen ndihmë nga 300 Euro për secilën familja që ka 2 ose më shumë fëmijë. Madje më e lartë se shuma maksimale që pritej më parë eshte nje ndihme per te gjithe dhe nje shprese per vendin./Pamjet mePoshte:

Angela Merkel thote se:“Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitet 2020/2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”.

Angela Merkel thote se:“Madhësia e paketës do të arrijë në 130 miliardë euro për vitet 2020/2021, 120 miliardë prej të cilave do të shpenzohen nga qeveria federale”