Home Uncategorized Ky është qyteti Zviceran që kërkon banorë të rinj, Pagat dhe kushtet...

Ky është qyteti Zviceran që kërkon banorë të rinj, Pagat dhe kushtet janë deri në..

44
Advertisement

pas te dhenave Qyteti i Biel në kantonin e Bernës ka një reputacion të keq aq të keq sa që kufizon ardhjen e banorëve potencialë të rinj.

Tani qyteti është përgjigjur. Në një fushatë simpatikee, banorët e Bielit hapin krahët e tyre për të gjithë. Qyteti i Bielit ka një strukturë unikee të popullsisë në Zvicër.

Eshte krejtësisht dygjuhësor. Tjetra, ka më shumë përfitues të mirëqenies sociale se kudo tjetër në Zvicër dhe çdo i treti banor është i huaj.

Në të njëjtën kohë, Biel është shtëpi për një industri shumë të specializuar, dhe jane duke kerkuar puntore nga e gjithe bote konkretisht nga ballkani ku pagat fillojne prej me se paku 3000 franga, shkruan ditorja.