Home Uncategorized Kosova duhet të armatoset

Kosova duhet të armatoset

80
Advertisement

NATO duhet ta ar matosë Kosovën për arsye se Kosova është nën kërc ënimin e Serbisë e cila ar matoset për ditë me ar mët më moderne nga Kina e sidomos nga Rusia. Ar matosja e Kosovës është e domosdoshme pasi shqiptarët e Kosovës duhet që vetë ta mbrojnë Kosovën së pari, dhe mbështetja e garantimi i NATO-s për sovranitetin e shtetit e Kosovës të kalojë në plan të dytë, ashtu sikurse edhe e kanë këtë të gjitha shtetet, edhe ato antare të NATO-s.