Home Uncategorized Dalin pamjet: Ja çfarë i bën Ardit Gjebrea stаfit të tij të...

Dalin pamjet: Ja çfarë i bën Ardit Gjebrea stаfit të tij të “E diela Shqiptare”

46
Advertisement

Çdo vit afër fundit të sezonit, Arditi zgjedh të pu shojë me st afin e tij duke shijuar temperaturat e larta dhe kohën e ngrohtë.

Së bashku me stafin këtë vit, Arditi “e ka hapur krahun” duke ka udhëtuar drejt Turqisë, në një nga hotelet më të famshme të zonës së Belekut, Xanadu.

Ai ka ndarë një moment nga nisja e kësaj aventure ku qejfi duket i garantuar.

Një pyetje kemi ne, nuk do donit dhe ju një punë të tillë? Vërtetë lo dheni gjithë vitin, por në fund shpërblimi është shumë i bukur