Home Uncategorized Amerika po fillon të pastroje Kosovën dhe Shqipërinë !! Kjo qe do...

Amerika po fillon të pastroje Kosovën dhe Shqipërinë !! Kjo qe do ndodhe së shpejti do befasoheni..

50
Advertisement

Avokati i njohur shqiptar Spar.tak Ngjela, ka thene se ka filluar go ditja amerikane, ndaj lidereve historike te korru psionit shqiptar.

Ai ka para lajmeruar se nje gje e tille do te behet publike gjate diteve te para te kesaj vere.

Avokati ka folur edhe per çeshtjen e ish krye ministrit Sali Berisha, duke thene se ai eshte ne renie mendore dhe se amerikanet po qeshin me gjen.djen e tij pslkike. Ngjela ka para lajmeruar se pas g oditjes se korru psionit te larte, Shqiperia do te bashkohet me Kosoven.