Home Uncategorized Vrau bashkëshortin/ Fjalimi historik para gjykatës, mbrojta nderin tim, donte të më...

Vrau bashkëshortin/ Fjalimi historik para gjykatës, mbrojta nderin tim, donte të më PROSTlTUONTE

49
Advertisement

Meshkujt kur veshin kostum dhe rrine me koke ulur u behet zbritje denimi. Une nuk kam kostum, nuk kam kollare, mami nga shpejtesia kete bluze gjeti dhe solli./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dhe pse te genjej kam nje kenaqesi qe arrita te mbijetoj dhe nuk e fsheh dot. Kam shetitur shume here ne korridoret e kesaj gjykate me sy te nxire per vendime mbrojtjeje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Meshkujt kur veshin kostum dhe rrine me koke ulur u behet zbritje denimi. Une nuk kam kostum, nuk kam kollare, mami nga shpejtesia kete bluze gjeti dhe solli./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet