Home Uncategorized Ushtria ne gjendje gadishmerie për t’i dalë zot atdheut, shprendajeni

Ushtria ne gjendje gadishmerie për t’i dalë zot atdheut, shprendajeni

99
Advertisement

Ushtria e kosoves ështe duke u fuqizuar qdo dit e me shum, duke e rritet edhe numri i pjesëtarëve të kësaj

Kjo shihet dhe një gjë ështe e ka konfirmuar komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës i cili ka bërë me dije se ushtria e Kosovës do te ket rritje sipas standarteve evropiane

Te gjith djemt dhe vajzat ne ushtrin ton po tregojn gadishmeri dhe vullnet te lart
Janë qindra e femra e djem që mbajnë të veshur uniformën e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Prej tyre ka me grada kolonele, nënkolonele, majore, kapitene, qe po e mbajn me krenari