Home Uncategorized Të miturit prishtinas policia i gjen shufër metalike, një fishek, maskë dhe...

Të miturit prishtinas policia i gjen shufër metalike, një fishek, maskë dhe thikë

37
AdvertisementNë rrugën “Ahmet Krasniqi” , në Prishtinë, Policia e Kosovës ka shoqëruar në polici një të mitur pasi që tek i njëjti janë gjetur dhe konfiskuar një shufër metalike, një fishek, një maskë dhe një thikë.

Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.