Home Uncategorized Serbi gjen Nuse në Shqipëri për 1500 euro, por ajo që i...

Serbi gjen Nuse në Shqipëri për 1500 euro, por ajo që i ndodh më pas e lë pa fjalë

52
Advertisement

Një ngjarje e pazakontë raportohet nga mediat serbe, dhe ku në qendër të saj është një nuse shqiptare.

Sipas një artikulli të “Kurir”, një person nga Serbia që po kërkonte nuse shqiptare, kishte paguar plot 1500 euro një agjencie për të ja bërë këtë të mundur.

“Një burrë nga Prokupla ka rënë në kontakt me një agjenci nga Shqipëria dhe i ka dhënë rreth 1500 euro për t’i gjetur grua.