Home Uncategorized Pamje Video Ushtria do bëhet me depo të armatimit në vlerë 1.5milion...

Pamje Video Ushtria do bëhet me depo të armatimit në vlerë 1.5milion euro

75
Advertisement

Pritet te ndërtojm depo armatimi në kazermat e FSK-së në Ferizaj dhe Istog për nje periudh shum te shpejt.

Vlera e parashikuar e kontratës për këtë projekt kap shifrën e 1.5 milion eurove

Kjo eshte nje gje shum e mirseardhur per ushtrin qe i nevoitet do mos do i duhet te ket ne te ardhmen pamjet