Home Uncategorized Nuk ka rëndësi me kë fle, me rëndësi është të bëjsh gjumë...

Nuk ka rëndësi me kë fle, me rëndësi është të bëjsh gjumë të ëmbël

39
Advertisement

Nuk ka rëndësi ku dhe me kë fle në përqafim, me rëndësi është të bëjsh gjumë të ëmbël dhe me ëndrra të bukura…. 🙂

Daut Emini

Sigurisht se kjo ngjarje nuk shpjegohet me fjalë! Nuk shpjegohet sepse bota e gjumit dhe bota e shpirtit kanë gjuhë e kuptimit të vet!

Ngrohtësia e lopës dhe e gjallesave të krijuesit të madhërishëm

mund ta krahasohet me njeriun më të dashur të planetit!

Liza B A news24