Home Uncategorized Kjo është Ushtria e Kosovës asgjë sdo ti mungoj

Kjo është Ushtria e Kosovës asgjë sdo ti mungoj

71
Advertisement

Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës pritet t’i ketë shum ushtar aktivë si dhe rezervë, që do të jenë përafërsisht të njëjtë me e shteteve në rajon.

Brenda disa javësh Qeveria e Kosovës do ta procedojë për në Kuvend, Psrojektligjin për Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës dhe pas krijimit të ligjshmërisë do të nisin procedurat për fuqizimin dhe paisje me mjete ushtarake