Home Uncategorized Detajet e frιkshme nga v r а s j a e 25-vjeçarit!...

Detajet e frιkshme nga v r а s j a e 25-vjeçarit! U gjet i vdekur me duar të li dhurа, në xhep iu gjet …

60
Advertisement

Detaje të fr i k shme kane dale ne drite lidhur me v r a sj en qe po zbar dhet dita dites të 26-vjeçarit Fridman Xhaferraj në Korçë.

Burime zyrtare pranë Prokurorisë së Rrethit Gj yqësor Korçë bëjnë të ditur se vi k t im a ka qenë në shoqërinë e dy au torëve për disa ditë derisa hu mbi edhe gj urmët.

Mësohet se vi k ti ma i shoqëruar nga Lulëzim Spahia, person i shpallur në kërkim tashmë, dhe një person tjetër i moshuar i paidentifikuar nga ana e po licisë, në datat 25-26 dhe 27 maj janë str ehuar në një prej hoteleve në periferi të qytetit të Korçës.

Policia ka shkuar në këtë hotel pasi në xhepin e pantallonave të vi k ti mës janë gjetur kartvizitat e hotelit në fjalë.