Home Uncategorized Ushtrimet e Ushtris se Kosovës po krahasohen me ato të Ushtrisë Amerikane...

Ushtrimet e Ushtris se Kosovës po krahasohen me ato të Ushtrisë Amerikane shiheni disa pamje

48
Advertisement

disa pamje të përgatitur nga Komanda e Ushtrisë së Kosovës shihet se trajnimet që i kryejnë si fazë e përgatitjes, nuk dallojnë nga ato që i bënë çdo ditë edhe ushtria amerikane.
Ky trajnim është organizuar nga Komanda e Forcave Tokësore e Forcës së Sigurisë të Kosovës, gjatë muajit dhjetor.

Po ashtu ushtarët janë përbalur me vështirësi të mëdha duke bartur pesha të rënda mbi 40 kilogram dhe vetëm me nga një racion ushqim në 24 orë. Më poshtë e shihni videon në fjalë shfvqen pvmjet eksklvzive