Home Uncategorized Ushtria s’ka kufizime per te shkuar ne Veri është pun e kryer

Ushtria s’ka kufizime per te shkuar ne Veri është pun e kryer

49
Advertisement

Kryeministri në detyrë ka thënë se s’ka asnjë kufizim për të shkuar në ndonjë pjesë të caktuar të vendit, duke iu referuar veriut të Kosovës

Ushtria ka mandat për të shkuar kudo në vend që i kërkohet. Megjithatë, ai ka thënë se ushtria nuk shkon në veri vetëm për të shitur mend

Nuk ka asnjë ndales ose kufizim ushtria jonë per te shkuar ne çdo pjesë te atdheut të vet. Ligjet janë votuar të tilla, vendimi është i till dhe parlamenti ia ka dhënë mandatin. Por, nuk e çojme na ushtrine në veri vetem qe t’u shesim mend disa serbev lokale me ju tregu që kemi ushtri.

Nuk është qëllimi ynë t’i poshtërojmë ose të ju tregojmë serbev te Kosovës fuqinë tonë.

Ushtria është bërë për t’u mbrojtur nga ndonje sulmet e jashtme por edhe te brendshme nëse ka duke shtuar se për rendin dhe ligjin, edhe në veri kujdeset Policia e Kosovës.