Home Uncategorized URIME KOSOVË / Shiqone vlerën e “ÇMENDUR” të donacionit që sapo i...

URIME KOSOVË / Shiqone vlerën e “ÇMENDUR” të donacionit që sapo i dhuroi Gjermania për Ushtrinë e Kosovës!

62
Advertisement

Në kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj sot Ambasadori Gjerman Rohde ka dorëzuar donacionin për FSK’në nga shteti i tij, shkruan Gazeta Metro.

Ministri i Mbrojtjes i Kosovës, Armend Mehaj, ka shprehur falënderim dhe mirënjohje për shtetin gjerman.

“Bashkëpunimi me Gjermaninë si një ndër partnerët kryesor në nivel të ministrive të mbrojtjes dhe forcave të dy vendeve do të rr itet edhe më tej në fushat e interesit të përbashkët”, ka thënë Mehaj.

Ndërkaq, Ambasadori i Gjermanisë Rohde ka thënë se bashkë.punimi në mes dy ministrive do të thellohet edhe më tej si dhe mbështetja nga shteti gjerman do të vazhdojë edhe në të ardhmen.