Home Uncategorized Pronari i hotelit në Velipojë nxjerr jashtë kosovarin me gjithë familje arsyeja...

Pronari i hotelit në Velipojë nxjerr jashtë kosovarin me gjithë familje arsyeja e pabesueshme

131
Advertisement

Një ngjarje e pazakontë i ka ndodhur një pushuesi në plazhin e Velipojës

Ai ka ardhur nga Kosova për të kaluar një javë në plazhin e Velipojës.

Shtetasi kosovar ka prenotuar në një prej hoteleve atje për të qëndruar 7 ditë.

Në ditën e 5-të papritur mes pronarit të hotelit dhe pushuesit nga Kosova ka ndodhur një incident që nuk pritej.

Pronari i ka kërkuar pushuesit që të dalë jashtë për shkak se një tjetër familje i kishte kërkuar një hyrje për 15 ditë. Pronari i hotelit i është drejtuar kosovarit duke i thënë se duhet ta lëshojë dhomën për të cilën kishte parapaguar për një javë që në fillim sepse nuk ka se si çon dëm dy ditë për 15 të tjera.