Home Uncategorized Ndodhë në Gjilan: Shkuan për kryeshëndoshë, infektohen 17 persona me koronavirus

Ndodhë në Gjilan: Shkuan për kryeshëndoshë, infektohen 17 persona me koronavirus

11
Advertisement

Ditëve të fundit në komunën e Gjilanit, janë shtuar rastet me Covid-19 shkruan Radio Star.

Krytari Haziri përmes një konference ka treguar se në qytetin e Gjilanit, deri më tani 78 raste janë aktive kurse 17 persona janë te hospitalisuar, Haziri ka treguar se tani në spitalin regjional është numri më i vogël i personav të cilët kanë kërkuar ndihmë në Infektiv.

Për pak ditë janë infektuar 17 persona, kryetari Haziri ka thënë se këta persona janë infektuar, ku ishin prezent në tri të pame për kryeshëndoshë në lokacione të ndryshme.

Haziri ka apeluar qytetarët, të bartin maskat dhe mos të marrin shërbime të ndryshme pa masa mbrojtëse./RadioStar/

The post Ndodhë në Gjilan: Shkuan për kryeshëndoshë, infektohen 17 persona me koronavirus appeared first on Lajmi24.