Home Uncategorized E gjeti djalin pas 25 vitesh ia morën në vitin 1995 por...

E gjeti djalin pas 25 vitesh ia morën në vitin 1995 por nuk do ta besoni se kush ia mori

61
Advertisement

të vogël ia morrën. Për shumë vite ajo kërkoi, por nuk mundi të gjente asgjë. Ajo kaloi 25 vite pa ditur asgjë për të birin. E gjitha që i kishte mbetur nga djali i saj ishte një foto e djalit 1 vjeç.

Ajo i kishte hu mbur shpresat për ta gjetur dhe gati po do rëzohej se nuk do ta shikonte më djalin e saj. Më pas ajo vendosi të kontaktonte ish-vjehrrën e saj. Marian tregon:

Nuk më thoshin asgjë. Nuk donin të më tregonin asgjë.”

Më pas u zbulua se djalin ia kishte marrë ish-burri i saj dhe ishte larguar nga vendi. Bashkë me djalin ai ishte larguar drejt SHBA-së- nga Meksika më pas çështja kaloi në Amerikë dhe ai gje tën djalin. Babai i kishte thënë djalit Steven se nëna e tij kishte hu mbur je tën. Takimi i tyre pas shumë vitesh ta p r ek shpirtin. Kurse djali ka thënë:

Unë nuk e dija që nëna ime jetonte. Ndihem shumë ke q për atë që ka bërë babai im.”