Home Uncategorized Dy Ushtaret e bëjn shqiponjën foto u bë lajm nga gjelozia ne...

Dy Ushtaret e bëjn shqiponjën foto u bë lajm nga gjelozia ne Beograd

51
Advertisement

Ushtria e Kosovës në radhët e saj ka një numër tejet të lartë të grave dhe vajzave qe e perfaqsojn ne menyren ma te mir vendin ton

Interesimi i vajzave per t’ju bashkangjitur ushtris eshte i madh numri i tyre nga viti në vit është duke u rritur.

Dy nga to ndihen krenare që mbajnë të veshur uniformën e FSK-së.
Aisa Musliu shpesh poston foto në uniformë dhe ndihet shum krenare, mediat e beogradit e kan shprendar duke then se kosova po fuqizohet me ushtar ma shum se serbia