Home Uncategorized Belgjika dhuron pajisje të reja për Ushtrinë e Kosovës

Belgjika dhuron pajisje të reja për Ushtrinë e Kosovës

67
Advertisement

Shteti Belg dhuron donacionin e radhës për FSK-në.
Në Ferizaj u mbajte ceremonia e prezantimit të donacionit të qeverisë Gelge dhuruar për FSK-në. Në ceremoninë përkatëse, ishin të pranishëm ministri i Mbrojtjes , Armend Mehaj dhe ambasadori i Belg në Kosovë, ku u pritën nga komandantja e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes, gjeneral brigade Irfete Spahiu.

Me këtë rast, ministri Mehaj falënderoi qeverinë Belge për donacionin përkatës duke vlerësuar dhe shprehur mirënjohjen e thellë edhe për gjithë mbështetjen e deritashme në të gjitha fushat për Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në.