Home Uncategorized Albin Kurti “Dukati i Shqiptarise” Nuk po heq dore nga Bashkimi Kombetar,...

Albin Kurti “Dukati i Shqiptarise” Nuk po heq dore nga Bashkimi Kombetar, Ja deklarata e tij qe dridhi Serbine dhe..

46
Advertisement

Kurti i kthehet temës për bashkimin kombëtar Synimet tona mbesin të njëjta. Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti në përvjetorin e 16 të themelimit të partisë së tij, është shprehur se bashkimi kombëtar mbetet pjesë e programit të tyre.
Kurti gjatë konferencës për medie, që u mbajt në vendin ku edhe u themelua llimisht Lëvizja Vetëvendosje, tha se “Edhe në programin e LVV-së bashkimi kombëtar, që është më shumë se bashkim me Shqipërinë.

Dhe si intencë historike që nuk e përzgjedhim ne por ajo neve. Aq e thellee është sa që nuk mund të thuhet se përzgjedhet si një produkt.
Ai tha se “Alternativa jonë qeverisëse është po ajo dhe synimet tona vazhdojnee të mbesin të njëjta, eshte shprehur ai.