Home Uncategorized LAJMI FUNDIT // Gjermania Jep Lajmin E Madh Per Kosoven !!! Urime...

LAJMI FUNDIT // Gjermania Jep Lajmin E Madh Per Kosoven !!! Urime Te Gjithve…

73
Advertisement

Të dielën (13.06.) qeveria gjermane do të heqë rajone të tjera nga lista e zonave të rr.e zi kut për vi ru,s in.

Armenia, Azerbajxhani, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Libani, Moldavia, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia, Qipro dhe Ukraina janë hequr nga lista e zonave të rr ez i kut.

Kjo vlen edhe për dy rajone në Norvegji dhe ishullin Madeira në Portugali. Kushdo që vjen në Gjermani nga këto zona nga toka në të ardhmen nuk duhet të respektojë më asnjë kufizim hyrjeje.

Për të gjitha këto vende dhe rajone, Ministria e Jashtme gjermane nuk bën më paralajmërim për udhëtimet.SHBA dhe Kanada gjithashtu që nga e diela nuk janë më zona rr ezik u.

Megjithatë, në këto dy shtete ekziston ende ndalimi i hyrjes për gjermanët që nuk jetojnë atje.Për shkak të numrit në rënie të in fe kti,me ve,qeveria federale heq nga lista e shteteve zona rr ez i ku edhe të gjithë Austrinë dhe pjesë të Greqisë, Kroacisë dhe Zvicrës. Kjo u njoftua nga Instituti Robert Koch (RKI). BE po punon për një “frenë eme rgj en ce” nëse situata përk eqë so het përsëri.