Home Uncategorized Gjermania Paralajmëron BOTËN – “Ta keni parasysh që Bota po hyn në...

Gjermania Paralajmëron BOTËN – “Ta keni parasysh që Bota po hyn në një Epokë të Re të të bërit L.uftë…”

61
Advertisement

Një garë ar.matimesh në sf0ndin e int.eligjencës artificiale ndërkohë ka nisur. Ky është parala.jmërimi i hapur i ministrit të Jashtëm gjerman, Heiko Maas. “Ndodhemi në valën e këtij zhvillimi”, thotë ai duke u prononcuar për një dokumentar të ri të Deutsche Welle-s me temë: “Future W ars – and How to Prevent Them”. “Ky është realiteti, me të cilin kemi të bëjmë”, thotë Maas.

Një realitet, që është në qendër të lutfës për d0minim botëror. “Kjo është një garë, që shtrihet në sektorin ush.tarak dhe ci.vil”, shpjegon Amandeep Singh Gill, ish-kryetar i grupit të eksp.ertëve të O.K.B-së për sistemet autonome të ar.matimit.