Home Uncategorized Sapo më dhuroi Zoti atë që më mungoi prej shumë vitesh kush...

Sapo më dhuroi Zoti atë që më mungoi prej shumë vitesh kush më uron Zoti e bekoftë (Video)

43
Advertisement

Sapo u bëra NËNË Pas 15-viteve, Kush më uron Zoti i dhënte atë qe i mung0n.

Jam nje grua por dua qe te mebetem anonim per shkaqe sigurle

Sod u bera nene per here te pare pas 15 vitesh martes, dhe asnjehere nuk hu mba shprsat se nje dite do te kem edhe un femijë.

Dua qe te ju them cdo gruaje qe te mbaje shpresa se nje dite do te kete femije.