Home Uncategorized Pershendetje nga Geneva , edhe 10 dit do vi ne vendlindje, dua...

Pershendetje nga Geneva , edhe 10 dit do vi ne vendlindje, dua te njoftoj nje djal per lidhje martese…

115
Advertisement

Jam 30 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një djalë te jet i sinqert me mua, dhe ne fillim i duhet ta mesoj gjuhen gjermane apo frenge dhe te avancohet ne perendim .Gjithmonë që vi në pushim nuk ndjehem rahat/

sepse e shoh si bëhet jeta atje, ai qe eshte i interesuar ketu ika te gjitha shenimet e mia dhe nr tel,ju lutem mos e keqperdorni…Jam 30 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një djalë te jet i sincert /