Home Uncategorized Njësia Speciale e Kosovës prap në Karaçevë

Njësia Speciale e Kosovës prap në Karaçevë

97
Advertisement

Njësia Speciale e Kosovës tashmë ka arritur në Karaçevë.
Aksioni i Policisë së Kosovës në fshtrat e Kamenicës është duke vazhduar ende arsyja se prap po vazhdohet me lojra te fatit.

Nga vendi i ngjarjes së atje tashmë kanë arritur edhe zyrtarë të Njësisë Speciale për të asistuar në rast se ka nevojë.

Se po zhvillohet aksion në Karaçevë dhe rajonet e tjera të Kosovës janë duke ekzekutuar urdhërkontrolle në rajone të ndryshme të Kosovës.