Home Uncategorized Ishin aq të lumtur e mezi e prisnin fëmijën, babai qan me...

Ishin aq të lumtur e mezi e prisnin fëmijën, babai qan me të madhe pas shikon fytyrën e foshnjes: Ishte e gjitha…

63
Advertisement

Të bëhesh prind është gjëja më e bukur në botë, kështu përshkruhet. Jenny Wilklow pati një shtatzëni shumë normale.

Mjekët thanë se fëmija që ajo priste kishte një zhvillim normal. Çdo gjë ndryshoi për Jenny gjatë 34 -të javë të shtatzënisë-

Mjekët ishin të detyruar për të kryer një ndër hrje dhe aty kuptuan se me vajzën që ajo priste kishte diçka që nuk shkonte. Vajza e saj kishte një sëmundje. Me lot në sy ajo tregon:

Ata më vunë në gjumë dhe nuk më lanë ta shikoja vajzën time. Kur u zgjova më thanë se ajo jeton, por vuante nga një sindromë shumë e rrallë.”

Vajza e saj vuan nga ich thyosis Harlequin (HI), që do të thotë se i dhe mb lëkura dhe se do të ketë gjithë jetën lëkurë të plasaritur. Megjithë atë Ana e vogël do të jetojë me i laçe gjithë jetën, por ajo do të jetojë. Ajo që i ka prekur të gjithë në këtë histori është reagimi i babait kur pa vajzën e tij dhe vetëm qante.