Home Uncategorized Ua zgjati dorën Shqiptarëve kur kishin më shumë nevojë, Presidenti Biden kujton...

Ua zgjati dorën Shqiptarëve kur kishin më shumë nevojë, Presidenti Biden kujton djalin që i ka..

54
Advertisement

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka shkuar në Britanin të Madhe në fazën e parë e turneut të tij evropian.

Në fjalimin e tij para u s htarëve amerikanë, ai tregoi se si djali i tij i ndjerë, Beau Biden, ka ndihmuar ndërtimin e sistemit të drejtësisë si pr o kuror kur ka punuar në Kosovë.

Biden ka treguar për agjendën e tij në udhëtimin e parë jashtë Amerikës pas zgjedhjes si president. “Do të shkoj në Samitin e G7, pastaj do ta vizitoj NATO-n dhe do ta takoj Putinin.

Kështu iu tregojmë se Amerika është kthyer dhe demokracitë e botës janë bërë bashkë për t’i mbrojtur ato që kanë vlerë për
ne.
Kjo është esenciale pasi asnjë komb i botës nuk mund të përballojë sf idat i vetëm, prandaj duhet të jemi bashkë në përfundimin e rre/ ziqeeve dhe duhet ta mundim, eshte shprehur ai.

Kështu iu tregojmë se Amerika është kthyer dhe demokracitë e botës janë bërë bashkë për t’i mbrojtur ato që kanë vlerë për ne.

Kjo është esenciale pasi asnjë komb i botës nuk mund të përballojë sf idat i vetëm, prandaj duhet të jemi bashkë në përfundimin e rre/ ziqeeve dhe duhet ta mundim, eshte shprehur ai.