Home Uncategorized Mrekullitë ekzistojnë, 22 vite pa fëmijë, gruaja i kishte humbur shpresat/ Lind...

Mrekullitë ekzistojnë, 22 vite pa fëmijë, gruaja i kishte humbur shpresat/ Lind papritur një engjëll të shëndetshëm

28
Advertisement

Një grua 47-vjeçare ka zbuluar se ishte shtatëzënë vetëm një orë përpara lindjes.

Ajo shkoi në s pi.ta.l më dh. imb.je të forta barku por pas kontrollit nga mjekët, ka mësuar se pas një ore do të sillte në jetë fëmijën e saj të parë.

Judy Brown nga Beverly, mendonte se “fryrjen’ e barkut dhe shtimin në pëshë, e kishte si pa.so.jë e kalimit në menopauzë, por m jekët i dhanë lajmin e bukur dhe pas një ore ajo solli në jetë një vogëlushe të shëndetshme.

Sipas ‘Daily Mail’, çifti mësohet se kishin 22 vite pa fëmijë dhe pas përpjekjeve të shumta, i ishin dorëzuar fatit se ata sdo te kishin asn jëhërë një femijë të tyre, por këtë që ndodhi ata e kanë quajtur bekim nga zoti.