Home Uncategorized Fati më njohu me partnerin tim në moshë shumë të re :...

Fati më njohu me partnerin tim në moshë shumë të re : Isha vetëm 19 vjeçe e gjysmë kur e takova dhe më pas

35
Advertisement

Alketa Vejsiu është rregullisht prej vitesh në ekran, në vëmendjen e të gjithë shqiptarëve, duke na treguar në çdo kohë profesionalizëm shoqëruar me shumë pozitivitet.

Vitet e fundit përmes rrjeteve sociale, në foto e video të shumta Alketën e shohim edhe në pozicionin e një drejtueseje biznesi të suksesshme.

Por pasi futet në shtëpi, heq takat dhe lëshon çantën, për Alketën dimë shumë pak. Besojmë e keni lexuar shpesh cilësimin për të, si një ndër personazhet më të rezevuar shqiptarë, sa i takon jetës jashtë punës.

Ama jo gjithmonë! Alketa Vejsiu ka pranuar të ulet përballë Floriana Garos për t’iu përgjigjur shumë pyetjeve, edhe aty private. Për ata që nuk e kanë ndjekur rrëfimin e saj në “Jo vetëm modë”, ne kemi shk ëputur ca copëza ku prezantuejsa e “Klan” tregon për njerëzit e zemrës.

Sipas Alketës, dashuria për familjen qëndron mbi të gjitha të tjerat, sado i apasionuar të jesh. Ajo shfaq një nënë të përkushtuar e në disa aspekte, si për shembull në raportin e fëmijëve me teknologjinë, edhe pak të rre ptë.

“Televizioni është dashuria ime e madhe profesionale, por nuk ka asnjë të krahasuar me dashurinë e familjes, me atë që unë jetoj çdo ditë. Familja është ekuilibri më i madh në jetën e çdo njeriu.