Home Uncategorized 10 muaj në koma, shtatzëna pasi zgjohet nuk e di se ka...

10 muaj në koma, shtatzëna pasi zgjohet nuk e di se ka lindur

39
Advertisement

Një grua italiane është zgjuar nga k.om.a pas dhjetë muajve në këtë gjendje, raportojnë mediet.

Cristina Rosi, 37 vjeçe, ishte në muajin e shtatë të shtatzënisë, kur p.ës.oi s.u.l…m në zemër në korrik të vitit të kaluar, shkruan BBC.

Vajza e saj, Caterina, u lind përmes p.r..e.jes em.er.gjente ce.z.ari…a.ne. Megjithatë, zonja Rosi mbeti në k.o.m….a dhe mjekët d.sh.o.nin se ajo ka pë.su.ar l.ën.d.i.me në tru.

Ajo tashmë është zgjuar nga gjendja e rë.m..dë dhe fjalën e parë e ka thënë “mamma” (nënë), tregoi bashkëshorti i saj.

“Nuk e prisnim këtë, ishte gëzim i vërtetë pas kaq shumë vu.aj…tj.eve”, tha Gabriele Succi për gazetën italiane, “La Nazione”.

Zonja Rosi ishte dërguar në një klinikë në Austri në muajin prill për të marrë kujdes specialistik gjatë rimëkëmbjes. Bashkëshorti dhe nëna e saj ishin pranë, kur u zgjua nga k.o…m.a dhe filloi të fliste.

Trajtimi i saj në Austri është paguar përmes një faqeje që ka arritur të mbledhë mbi 170.000 euro në internet. Me këto mjete do të vazhdohet trajtimi i zonjës Rosi, përfshirë fizioterapinë.

Vajza e lindur me pr…er..je ce.zar..ia..ne është mbajtur për disa muaj në sp ita l për shkak të mungesës së oksigjenit gjatë lindjes.