Home Uncategorized Ja me sa blinda të këtij lloji është furnizuar Policia e Kosovës

Ja me sa blinda të këtij lloji është furnizuar Policia e Kosovës

25
Advertisement

Ky dorëzim i transportuesve, thuhet se nënkupton partnerin e gjatë të AM General me Kosovën, duke përfshirë këtu edhe dorëzimin e 200 automjeteve HUMVEE përgjatë tre viteve të fundit.

Ne jemi të nderuar që Policia e Kosovës na ka zgjedhur neve për siguruar një zgjidhje në mbështetje të tyre për zbatimin e ligjit”, është bërë e ditur nga AM General.

Tutje, thuhet se një prej këtyre mjeteve është tranportues personeli, që ndërthur përformancën taktike, aftësinë e fortë, hapësirën e lartë të brendshme dhe ngarkesën.

Gjithsej thuhet se Policia e Kosovës për momentin është furnizuar me 15 sosh, Bastion APC.