Home Uncategorized I ofroi policit 20 euro për ta kaluar kufirin pa dokumente, ndalohet...

I ofroi policit 20 euro për ta kaluar kufirin pa dokumente, ndalohet i dyshuari në Qafë Prush

36
AdvertisementPolicia Kufitare e Kosovës, në pikë kalimin kufitar në Qafë Prush ka shoqëruar në stacion policor të dyshuarin mashkull shtetas i Republikës së Shqipërisë, pasi që i dyshuari i kishte ofruar ryshfet prej 20 euro zyrtarit policor në pikën kufitare.

I dyshuari kishte tentuar që përmes dhënies së ryshfetit ta kaloj kufirin pa dokumentin përkatës.

Lidhur me çështjen është njoftuar prokurori kompetent dhe me vendim të tij rasti shkon në procedurë të rregullt.