Home Uncategorized E turpshme qytetari në Mitrovicë e rref nje polic

E turpshme qytetari në Mitrovicë e rref nje polic

41
Advertisement

Një qytetar ka i ka ra me boks nje zyrtari të Policisë së Kosovës duke i shkaktuar lëndime.

Polici ështe trajtuar në spital pas këtij rasti.

I dyshuari – sipas njoftimit të Policisë – është nxinur dhe i është konfiskuar edhe një ayme që përmbante.

“Njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin,” është thënë në njoftimin e policisë.