Home Uncategorized Adoptuan 4 fëmijë/ Zoti ua shpërbleu me katër ëngjëj të tjerë, ua...

Adoptuan 4 fëmijë/ Zoti ua shpërbleu me katër ëngjëj të tjerë, ua dëgjoi lutjet

31
Advertisement

Një çift në Pensivalni tashmë janë prindër të nëntë fëmijëve, pasi sollën në jetë katërnjakët, rreth një vit pasi kishin adoptuar katër fëmijë të tjerë.

Maxine dhe Jake Young ishin prindër të një djali të tyre biologjik kur në dhjetor të vitit të kaluar vendosën të adoptonin katër fëmijë.

Pas birësimit çifti deshi të sillte në jetë një tjetër fëmijë, por ishte një befasi e madhe për ta.

Maxime solli në jetë katër të tillë, duke i shndërruar në një familje të madhe prej 11 persona