Home Uncategorized Mujin”Korrik” vi në Kosovë jetoj ne Gjermani po du me gjet nje...

Mujin”Korrik” vi në Kosovë jetoj ne Gjermani po du me gjet nje djal per martes….

139
Advertisement

Jam 38 vjeqare jam qe shume vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me
një djalë. Dua ta gjej një jalë nga Kosova te jet i sincert me mua, dhe te masej gjuhen gjermane dhe te avancohet ne perendim .

Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin e Suharekes nuk ndjehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje, ai qe eshte i interesuar le tum shkrun mosha deri 40 vjeqare