Home Uncategorized “Kjo sápo doli tani…”/ Të gjíthë sytë nga qíellí, ja ç’prítèt që...

“Kjo sápo doli tani…”/ Të gjíthë sytë nga qíellí, ja ç’prítèt që t’ju ndòdhè

25
Advertisement

Shumë evènímènte ndòdhín gjátë vitit, por kjo që do të ndòdhë nèsër, prítet të márrë të gjíthë vèmèndjen e botës.

Hèna e kùqe, sátèliti i vètëm natýròr i plánètit tonë do të dùket 14 për qínd më i madh dhe 30 për qínd më i ndrítshèm në qíèllin e mbèmjes.

Kjo hènë shumë e jáshtëzákònshme e príllít ndryshe njíhèt edhe si ‘hëna e lùlève’ sepse shfáqèt në kohën e lùlèzímit të tyre.

Ju mùnd të pyesni se kur do të shíhèt?

Ky èvènt shumë i rrállë qíèllor prítèt të jetë i dùkshèm në 26 maj, atèhèrë kur hëna arrín pikën e sáj më të afèrt me plánetin Tòkë.

Kjo dùkùri do të rástísë dhe me një èklíps hènor i cili do ta bèjè hënën të dùkèt e kùqe.

Por edhe tek shènjat kjo do të kètë një ndíkím ndáj dhe ju dùhet që të zbùlòni ç’ju prèt, sipas shènjës tuaj.
Dashi, do kèni nèvòjè te shprèhni dashuri emòcionè dhe te mèrrni te njejten enèrgjí nga nje person i dáshùr qe ka vlere dhe cílèsi ne jeten e tij apo saj.

Dèmi, mùnd te rrègùlloni nje pune me te árdhùra te qèndrùèshme aq sa do ndjèhèni se kèni gjètur bùrimín tuaj te stábílitètit dhe qètesísè shpírteròre.

Bínjakët, nje tákim me fátin e mire do kèni ne këtë ditë dhe mjáftòn ta vlèresòni dhe ta mánaxhòni me drèjtèsi dhe me sèriòzítet apo me qèllime te mira.

Gafòrre, ne shpírtin tuaj kèni gjètur rrugen e dùhur apo njeriun e dùhur ku ndjènját tùajá vállèzojne drèjt tij apo saj.

Hëna e luleve do ju çlíròj nga dýshímet dhe pa-sígùríte. Do fítòni fámè dhe rèspèkt nga nje pune bámírèse.

Luanë, mùnd te zgjèròni rrèthín e njòhje te kontakteve apo te miqve dhe te ndjèhèni te fùqíshèm pikèrísht per kete arsýe duke pásùr rreth vetes njèrèz me vlère dhe te kèndshem.

Vírgjèreshë, mùnd tè arríni në nje kùlm ne lídhjè me kárrièren apo pùblícitètin tuaj dhe kjo do ju sjèllè pa-dýshím nje pòzícion te mire edhe ne jeten pèrsònale.

Peshore, fáma dhe emri juaj táshme do márrín jèhòne dhe fáme apo rèpùtacíon edhe jáshte kùfíjve te ambjèntit tuaj.

Ky ámbíent mùnd te kètè te bèje edhe me boten e jáshtme.

Akrep, pásùria e vèrtètè ju vjèn nga vetja por edhe nga fáti qe te keni práne jush njerez qe ju vlèrèsojne dhe shpèrblèjne per ate qe vlèni ne jeten e tyre.

Shigjètar, mùnd te mártòheni apo báshkepùnoni me nje person me shùme vlera rèpùtacíon dhe me mùndèsi te árta ne çèshtjet èkònòmíke apo ne lídhjè me fámèn.

Brícjap, nje pune qe ka te bèjè me márredhèniet me pùblikùn ju fávorizòhet ne Hënën e luleve dhe aty mùnd te fítòni shume pike dhe mùndèsi te arríní me lártè.

Ujor, dashùria ju pèrkèt ne te gjitha aspèktet, por edhe talentet dhe fòrcá juaj kríjuèse do ju jápè mùndèsi te vlèni sa nje thèsár vete ju, páváresísht te tjereve.

Peshq, gjatë hënës së luleve do kùptòni se te kèni dy shtepi apo shùme njerez vèrdáll qe ju dùan do ishte si një bèkim.

Por, mùndèsía per te gjètùr lumtùrinè ne dy drèjtíme në ditët e sotme, eshte shùme e madhe.