Home Uncategorized Jam single, dhe nuk po kam fat ne dashuri,jetojë në zvicerr e...

Jam single, dhe nuk po kam fat ne dashuri,jetojë në zvicerr e ndare nga ish burri …

160
Advertisement

Jam single dhe as sesi nuk po mund te kam fat ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje lidhje me ish burrin tim.

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshim, ateher njoftoje.

Jam e sigurt se ka edhe meshkuj pak me te vjeter dhe qe nuk jane te lumtur ne dashuri e kan probleme me grate e tyre ose jane ende single dhe kjo eshte arsyeja se ketu eshte dikush edhe ketu per mua me te cilin do ta kaloja pjesen e mbetur te jetes dhe te jemi te lumtur.

Kush asht i intetesum le tum lajmrohet….