Home Uncategorized Jam 50 vjeçare me qendrim në Austri dhe e divorcuar, kerkoj lidhje...

Jam 50 vjeçare me qendrim në Austri dhe e divorcuar, kerkoj lidhje serioze…

175
Advertisement

Jam 50 vjeqare, jam shqiptare me qendrim ne austri e divorcuar kam femijen e rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore shqiptar mosha 50-60 vjeqar.

Shkruaj per tu njohur me nje njeri qe deshiron te gjeje ate person qe nuk e ka hasur me pare per te ndertuar te ardhmen,nese funksionon njohja vazhdojme me gjate.

I lutem atyre që me shkruajne të shkruajn thjeshtë pasi nuk e kuptoj Gjuhen shqipe qe flasin plus qe duan te kalojne kohen. Une jam shqiptare dhe jam 49 vjec, jetoj jashte shtetit.Personi te jete 45 deri ne 60 vjec.Mundesisht mos e marre per te kaluar kohen kete njohje,por me qellim te krijoje nje lidhje stabile.Komunikimin e mire e vleresoj shume, kam restorantin tim te interesuarit te me shkruajn vetem serjoz