Home Uncategorized E fortë është vallaj/ Kjo grua ka 21 fëmijë dhe nuk ka...

E fortë është vallaj/ Kjo grua ka 21 fëmijë dhe nuk ka mbaruar punë ende, do akoma më shumë

50
Advertisement

Familja më e madhe në Britani do të rritet edhe më shumë, pasi mamaja e 21 fëmijëve, Su Redford, do të bëhet gjyshe sërish.

Në faqen e familjes në Facebook ata thanë: “Çfarë viti emocionues do të jetë me lindjen e fëmijës sonë në 6 javë dhe nipit në shtator. Urime Milli! Do të jesh një mama e shkëlqyer.”

Milli ka lindur në vitin 2001 dhe bën 19 vjeç në gusht. Mamaja e saj, Su, pati shtatzëninë e parë në moshën 13 vjeçare.

Ajo tashmë ka 21 fëmijë. Çifti shpenzon 30.000 paundë në vit për fëmijët e tyre. Familja ka vu.a.jtu.r dhe një tr.agj.e.di, pasi në vitin 2014, fëmija i tyre Afli, v… d.iq pak pas lindjes.