Home Uncategorized Zbulohet shkaku, ja përse i möri jetën motrës shqiptari

Zbulohet shkaku, ja përse i möri jetën motrës shqiptari

65
Advertisement

Një ngjarje e rëndë ndodhi mbrëmjen e djeshme në Shkodër, ku vëllai i mori je tën motrës. “ABC News” ka zbardhur detaje të reja për ngjarje e rë ndë brenda në familje, si dëshminë e autorit dhe sh kakun.

Gazetari Simon Shkreli ka mësuar nga burime pranë grupit h etimor se autori i ngjarjes, Fabian Vukaj ka rrëfyer në pol
ici se gjithçka ka nisur nga një deb at për mobiliet.

58-vjeçarja Diana Vukaj, motra e tij, kishte bërë një poro si për ndërrimin e mob ilieve dhe ai ishte acaruar. Pas një debati verbal, autori e kishte q *lluar në gjendje të dehur.

Të njëjtat burime kanë bërë të ditur se Fabian Vukaj e kishte anuluar and porosinë e së motrës, me vlerë 3-4 mijë euro.