Home Uncategorized Jam 49 vjeçare me qendrim në Amerik dhe divorcuar, kerkoj lidhje serioze…

Jam 49 vjeçare me qendrim në Amerik dhe divorcuar, kerkoj lidhje serioze…

134
Advertisement

Jam 49 vjeqare nga kosova me qendrim ne Amerik ne shtetin Texax, e divorcuar kam femijen e rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore shqiptar mosha 45-55 vjeqar, kam restorantin tim te interesuarit te lajmerohen–

kerkoj diken vetem serjoz jo hajgare …..