Home Uncategorized Familja Ramadani ia fal katër gjaqet familjes Musliu

Familja Ramadani ia fal katër gjaqet familjes Musliu

51
Advertisement

Në v arrezat e qytetit në Shtimes janë v arrosur katër anëtarët e familjes Ramadani të cilët u aksidentuar të dielën në trafik.Pas ceremonisë së v arrimit, është zhvilluar edhe një ceremoni tjetër – ajo e faljes së g jakut.

Familja Ramadani ka falur sipas traditës katër g jaqet ndaj familjes Musliu, prej së cilës vjen drejtuesi i veturës së përfshirë në aksident.

Po ashtu është njoftuar se përveç të pamës që do të mbahet tre ditë tek familja Ramadani, po kaq ditë të pame do të mbajë edhe familja Musliu.Ndërmjetësues për faljen e g jaqeve kanë qenë kryetarët e komunave, Agim Aliu i Ferizaj dhe Naim Ismajli i Shtimes.