Home Uncategorized Vraаѕја në Ѕhkodēr, flet ѕhoqja e viktimëѕ: Diana i ςonte vëIIait 300...

Vraаѕја në Ѕhkodēr, flet ѕhoqja e viktimëѕ: Diana i ςonte vëIIait 300 euro në mυаj, рor ai i mori jetën

44
Advertisement

Një ngj ar je e rë ndë u shënua në Shkodër, ku vëllai Fabian Vuka vr au të motrën, shtetasen Diana Vuka.
Në lidhje me rastin, ka folur shoqja e vi ktim ës, Diana Vuka. Në një pro noncim për gazetarin e News 24, Senad Nikshiqi, shtetasja Rajmonda Sokoli deklaroi se motra e ndihmonte të vëllain, duke i dërguar 300 euro në muaj.“Diana kishte ardhur me pushime nga Gjermania. Nuk përgjigjej që të premten. Diana i dërgonte vëllait 300 euro në muaj.

Më tha ‘të premten mos hajde te shtëpia ime se kam njerëz’”. Diana ka qenë një njeri shumë i mirë dhe e ka ndihmuar të vëllanë, por ai i mori jetën”, deklaroi shoqja e vi ktimës.