Home Uncategorized Me paga mbi 4 mijë euro, Ky është vendi Evropian që kërkon...

Me paga mbi 4 mijë euro, Ky është vendi Evropian që kërkon punëtorë

81
Advertisement

Me paga mbi 4 mijë euro, Ky është vendi Evropian që kërkon punëtorë. Norvegjia është një nga vendet evropiane që po kërkon shume punëtore.

Si dhe pagatt janë tepër të kënaqshme, pasi variojnë deri në 4500 euro në muaj. Profesionet më të kërkuara janë inxhinierë, mësues, mjekë, infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamarierë.

Norvegjia është një nga vendet evropiane që po kërkon punëtore, dhe kushtet jane shume te mira per ata qe duan te punojne.