Home Uncategorized Jam 36 vjeqare nga Lipjani e ndame nga burri kerkoj….

Jam 36 vjeqare nga Lipjani e ndame nga burri kerkoj….

192
Advertisement

Jam vlora nga lipjani 36 vjeqare e ndame nga burri qe 3 vite vetem nje vit kam qen te burri femij nuk kam

Kerkoj diken per lidhje serjoze deri ne moshen 40 vjeqare perparsi ata qe jetojn ne ch

Dua qe te jet serjoz dhe ko xheloz ok