Home Uncategorized Gjuriq ju betohem: se nuk do ta lejoj Ushtrisë së Kosovës te...

Gjuriq ju betohem: se nuk do ta lejoj Ushtrisë së Kosovës te hy në Mitrovicen eVeriut

51
Advertisement

Por Gjuriq edhe një herë është zotuar se Ushtria nuk do të krijohet dhe se pranoj kurr, të paktën ai pretendons e këtë nuk do ta lejojnë serbët.

“Kemi deklaruar në mënyrë të vazhdueshme dhe të hapur se Serbia është kundër formimit të një ushtrie të re në territorin e saj. Ky është qëndrimi i Listës Serbe dhe i shumicës së serbëve në Kosovë.

Individë të frikësuar apo të korruptuar serbë nuk janë justifikim për ndonjë mendim tjetër. Ju mund të lexoni deklaratat e ndërkombëtarëve që thonë se Ushtria duhet të bëhet vetëm me Kushtetutë. E kjo nuk mund të bëhet pa pëlqimin e serbëve. Në këtë kohë nuk ka konsensus e as nuk do të ketë”