Home Uncategorized VIDEO/ E tme.rrshme! Nje person e godet femijen me veture dhe nuk...

VIDEO/ E tme.rrshme! Nje person e godet femijen me veture dhe nuk ndalet fare!

37
Advertisement

E dhi. mbs. h.me: E go.d.et femijen me veture dhe nuk n.dalet por ik.e… Ne video shihet nje femije i cili po e kalonte rrugen per te shkuar tek babai i tij, ndersa ai po kalonte vetura vjen me shpejtesi, e go.d.et dhe nuk nd.alet. Shikoni reagimin e dhi.mb.shem te prindit: